O poduzeću

onamaslikica230

Poduzeće Miličević d.o.o. Kreševo utemeljeno je 1994.
godine, poslovno aktivno od 1996. Poduzeće se za vrlo kratko vrijeme profiliralo kao pouzdan i kvalitetan izvođač radova u oblasti visoko i niskogradnje, posebno specijalizirano za izvođenje radova na izgradnji i najsloženijih objekata vodoopskrbe.
Poslovnom odlukom 1997. godine započeta je realizacija projekta izgradnje postrojenja za eksploataciju mramoriziranog vapnenca kao mineralne sirovine za proizvodnju građevinskih materijala. Mramorizirani vapnenci eksploatiraju se iz ležišta za koje je poduzeće od Vlade Kantona Središnja bosna/Srednjobosanskog Kantona 2002. godine dobilo pravo koncesije.
Od 2002. godine do danas poduzeće je uz stalna poboljšanja razvilo čitavu paletu proizvoda namijenjenih građevinarstvu koji čine robnu marku MILFAS – od temeljnih maltera, preko masa za izravnavanje, do završnih slojeva za fasadne radove i bojanje unutarnjih i vanjskih zidnih površina.
Kvalitetni i stručni ljudi, visoka razina znanja, tehnološka rješenja, fleksibilnost prema potrebama kupaca predstavljaju osnovne prednosti naše kompanije. Naše vrijednosti su i: inovativnost, praćenje trendova u razvoju novih materijala, želja za usavršavanjem, poduzetnost, odgovornost, timski rad i visoka profesionalnost.
Uz visoku kvalitetu naših proizvoda najvećim svojim uspjehom smatramo lojalnost naših kupaca. Vjerujemo da je ona rezultat našeg razumijevanja njihovih konkretnih potreba, visoke kvalitete proizvoda, povoljnih cijena i uvjeta poslovne suradnje te uspješnog prilagođavanja zahtjevima tržišta. Brojni kupci prepoznali su nas kao poželjnog partnera i poklonili nam svoje povjerenje.
U našem poduzeću poslujemo prema načelima održivog razvoja. Racionalnim korištenjem prirodnih resursa i komponenti koje se koriste u proizvodnji proizvodimo najmanju moguću količinu otpada čime doprinosimo zaštiti okoliša.
Miličević d.o.o. Kreševo odlikuje društvena odgovornost i uključenost u životne procese, ne samo svojih zaposlenika, nego i cijele zajednice. Potrebe zajednice pažljivo osluškujemo i podupiremo.

G R U P A C I J A   M I L I Č E V I Ć

logomilicevicnovi   nevra logo stolpak

MILIČEVIĆ d.o.o. Vrela bb, 71260 Kreševo Tel 030 800 228 Fax: 030 800 051 info@milicevic.ba

 

 

designer17